Kantoren / scholen

Ventilatie in kantoren en scholen
Goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor kantoren en scholen. De kwaliteit van de lucht houdt nauw verband met het werk- of leerklimaat. Door een slecht binnenklimaat in de werk- of leeromgeving voelen mensen zich niet comfortabel en kunnen ze last krijgen van hun gezondheid. Zo veroorzaakt een slecht binnenklimaat bijvoorbeeld verhoogd ziekteverzuim, ontevreden werknemers en slechtere prestaties. Moderne gebouwen zijn in sterke mate geïsoleerd. Goede ventilatie is juist dan hard nodig. 

Vraag gestuurde ventilatie in stadsdeelkantoor Ypenburg   schoolventilatie   Co2 gestuurde ventilatie in Gevers Deynootschool
Uit onderzoek en praktijkervaringen blijkt dat mensen tevreden zijn over het binnenklimaat als er voldoende doorstroming is van frisse buitenlucht. Daarvoor is natuurlijke ventilatie noodzakelijk. Ook het zelf kunnen beïnvloeden van de mate van ventilatie, ziet men als positief. Er bestaat nu eenmaal geen standaard gebruiker. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Alusta biedt een uitgebreid assortiment van producten en systemen die aan deze wensen voldoen. Ze garanderen een goede luchtkwaliteit in de werk- en leeromgeving. Zo is er het GBS systeem dat de toe- en afvoer van frisse lucht vraaggestuurd regelt. Met andere woorden: het ververst de lucht alleen in ruimtes waar zich ook daadwerkelijk personen bevinden, volautomatisch. Zo kunt u gezond en comfortabel ventileren, zonder onnodig energieverlies.

   Duurzaam gebouwd    Metaalunie   VLA