Nieuwbouw

Ventilatie in de nieuwbouw

Iedereen weet dat de luchtkwaliteit in woningen van invloed is op de gezondheid van bewoners. Omdat in nieuwbouwwoningen de lat, als het gaat om isolatie, erg hoog ligt, is juist daar de noodzaak van goede ventilatie bijzonder groot. Toch leert de praktijk dat het bij nieuwbouwprojecten nog vaak schort aan het toepassen van juiste ventilatiesystemen. Dit moet en kan ook anders.

Taurus suskasten in project Alblasserwerf in Alblasserdam   Virgo suskasten in project Vlaardingen   Bingo roosters in project Oud Krispijn in Dordrecht   Weggewerkte Bingo Cybele Forte roosters   Pascalle comfort roosters in project Easystreet in Breda   CO2 aangestuurde ventilatieroosters in nieuwbouw Etten-Leur  
Alusta heeft op dit punt recht van spreken. Met 50 jaar ervaring is Alusta een specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van ventilatieproducten en -systemen. Ook voor de nieuwbouw. Voor elke ventilatievraag hebben wij een passend antwoord, of het nu gaat om ventilatieroosters, susroosters of suskasten. Elk product is in een groot aantal kleuren beschikbaar en afgestemd op diverse  inbouwwijzen. Mocht uw vraag zo specifiek zijn dat een standaard product niet toereikend is, dan bedenken en ontwerpen we graag een custom build oplossing.

Het in stand houden van gezonde binnenlucht zien wij als onze primaire taak bij het ontwikkelen van ventilatieproducten. Natuurlijk hebben we ook oog voor comfort en energie. Dat vindt u terug in uitzonderlijke productprestaties. Goede voorbeelden zijn onze zelfregelende ventilatieroosters, de hoge mate van wind- en waterdichtheid van onze producten en onze vraaggestuurde systemen waarbij de toevoervoorzieningen en de mechanische afvoer volledig automatisch werken.

Kiest u voor Alusta, dan kiest u voor een goed ventilatiesysteem dat zorgt voor een forse reductie van de energieprestatiecoëfficient (EPC) en tevreden gebruikers. Ook betekent een keuze voor Alusta dat u op onze kennis en vergaande service kunt rekenen. 

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van projecten waarin wij onze slimme oplossingen hebben ingezet. Laat u inspireren en neem vooral contact met ons op voor uw specifieke ventilatievraag.
   Duurzaam gebouwd    Metaalunie   VLA