Custom Built

Custom built products
U vraagt, wij bedenken het, en maken het natuurlijk ook!
Over het algemeen is ons uitgebreide, standaard productenpakket toereikend voor ongeveer 95% van alle bouwprojecten. Maar wat als nu juist U een bouwproject ontwerpt of moet uitvoeren waarin deze pasklare ventilatieoplossingen niet passen?
lnv-rooster-voor-website.gif

LNV
Voor het ministerie van landbouw,Natuur en voedselkwaliteit heeft Alusta suskasten ontwikkeld met een bijzonder regelmechanisme. Normaal gesproken zorgt deze voor de aanvoer van verse lucht maar nu verzorgt dit systeem de afvoer van lucht. Voor dit project leverden wij met ruim 2000 zelfregelende roosters een belangrijke bijdrage aan dit nieuwe ventilatieconcept.
maquette_gerechtsgebouw_antwerpen_web.gifAnvers
Voor het nieuwe gerechtsgebouw in Antwerpen ontwikkelde Alusta in slechts 4 maanden de suskast “Anvers special” . Deze heeft als bijzonderheid twee ventilatiekanalen die servomechanisch kunnen worden afgesloten. De besturing hiervan gebeurt vanuit het gebouwbeheersysteem. In totaal hebben wij ruim 1200 stuks van deze custom built suskasten voor dit bijzondere project geproduceerd.
Olympia
Voor de Olympiabuurt in Amsterdam ontwikkelde Alusta een nieuwe compacte suskast die het monumentale gevelbeeld intact laat. Het bijzondere aan deze suskast is dat de geluidwering geïntegreerd is in de wanden. Hiernaast is deze suskast voorzien van een zelfregelend mechanisme dat de verse lucht aan de bovenzijde naar binnen stuurt voor een goede vermenging waardoor er een gezond en comfortabel binnenklimaat ontstaat.
Uw probleem; onze uitdaging
Wordt ook U geconfronteerd met ventilatietechnische uitdagingen bij de uitvoering van een project?
Bel ons op (076) 503 41 52 en maak een afspraak met een één van onze adviseurs. In de meeste gevallen komen wij samen tot een optimale oplossing. Mailen kan natuurlijk ook: alusta@alusta.com
   Duurzaam gebouwd    Metaalunie   VLA